Praktijk informatie

Praktijk informatie

Praktijk informatie: bij Fysiotherapie Gieling bent u aan het juiste adres voor

* Fysiotherapie
* Mc Kenzietherapie
* Dry needling
* Medical taping
* Fasciatherapie
* Massages

Praktijk informatie
Adres:

Mandenmakerslaan 4
3454 DC  De Meern
Tel: 06-15090457 

De beste manier om mij te bereiken is via what’s app naar bovenstaande mobiele telefoonnummer of door een mailtje sturen naar het onderstaande emailadres. Gebruik wel bij een what’s app uw naam, zodat ik weet van wie het what’s appje afkomstig is.

Email: petra@fysiotherapiegieling.nl
www.fysiotherapiegieling.nl

Routebeschrijving
*Komend vanaf de Meerndijk (bij het BP-tankstation) neemt u bij de rotonde de derde afslag de van Heemskerklaan. Nu rijdt u rechtdoor de Zeilmakerslaan in. Die begint na de wegversmalling. U neemt hierna de eerste afslag rechtsaf. Dit is de Mandenmakerslaan. Het is het tweede huis aan uw linkerhand.

*Komend vanaf de Regenboogbrug in De Meern. U slaat rechtsaf de parallelweg op. Hierna gaat u linksaf de Boekbinderslaan in. Bij de T-splitsing slaat u linksaf de Glazenierslaan in. U slaat hierna rechtsaf de Kleermakerslaan in en volgt die. Na een bocht naar rechts en dan naar links, rijdt u rechtdoor de Mandenmakerslaan in. U neemt eerst een bocht naar links en dan na ca. 100 meter naar rechts. De fysiotherapiepraktijk is aan het einde van de weg aan uw rechterhand.

Heeft u nog vragen over de praktijk informatie what’s app gerust met uw vragen naar 06-15090457.